Рекомендуємо приготувати пісні коржі на сковороді з зеленню і часником. Незважаючи на простоту, вони виходять неймовірно смачними, апетитними і дадуть фору будь-якому більш вишуканої страви.
Як приготувати коржі з зеленню
Варіацій цієї страви безліч. Пісні коржі на сковороді – чудове блюдо, яким можна замінити будь-дріжджові вироби, а зокрема хліб.
Інгредієнти:
З продуктів нам всього-то й потрібно:

  • 500 г борошна
  • ½ Ч. л. солі
  • 300 мл теплої води

Порядок приготування:

  • Щоб приготувати тісто для коржів, просіваємо борошно пшеничне, додаємо сіль кухонну, рослинне масло, перемішуємо і, поступово підливаючи очищену воду, робимо заміс щільного і абсолютно не липкого тіста.
  • Оформляємо його після цього в круглий куля і залишаємо під плівкою для визрівання приблизно на годину.
  • За цей час промиваємо гілочки свіжої зелені кропу і петрушки, обсушуємо і нарізаємо не сильно дрібно. Подрібнюємо також заздалегідь промиті, обсушені і очищені при необхідності стебла зеленого лука.
  • Часникові зубці позбавляємо від лушпиння і дрібно рубаємо гострим ножем або видавлюємо через прес.
  • Розділіть тісто на кульки, з кожного скачайте тоненький коржик.
  • Обсмажте кожну на сковороді на олії.
  • Підготовлену зелень злегка солимо і цією масою обмазуємо кожну корж.
    Виходить просто, швидко і смачно!

    Дивіться ще на блозі:
    Коржі зі шпинатом і сиром
    Домашні коржики чапаті